Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

398 commentaren van in totaal 398 beoordelingen
Service
Jolan huizenga
13/12/2017
8

Tevreden, correct

Verkoop
Dhr. C. Buizer (Langbroek)
07/12/2017
10

uitstekende voorlichting en afhandeling bij de aankoop

Service
Anoniem
06/12/2017
8

Goede bereikbaarheid, vriendelijke medewerkers, goede probleemafhandeling, prima service.

Service
Anoniem
06/12/2017
10

Een goed bedrijf, waar mijn Toyota naar tevredenheid onderhouden wordt. Vriendelijke mensen aan de receptie en in de werkplaats. Die je kennen en als trouwe klant waarderen. Ik word ook weggebracht en opgehaald. Prima service!

Service
Anoniem
06/12/2017
8

De service is prima, maar er is ongetwijfeld altijd iets te verbeteren en ik ben hier nog niet lang klant.

Service
Anoniem
29/11/2017
8

De medewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk.Ze doen wat je van ze vraagt.

Service
Anoniem
29/11/2017
9

kordaat, vriendelijk, pro-actief

Service
Anja van Grinsven
22/11/2017
10

Uitstekende dienstverlening, heldere en tijdige communicatie.

Service
Anoniem
22/11/2017
10

vlotte bediening, prettige koffieplek en wachtruimte, wachttijd tot de auto klaar was , goed

Service
Mathee Valeton (Zeist)
10/11/2017
10

De mensen bij ATS zijn deskundig, vriendelijk en geven goede service.

Service
Anoniem
08/11/2017
9

Omdat alle afspraken en werkzaamheden tot volle tevredenheid worden uitgevoerd.

Service
Anoniem
08/11/2017
8

Goede en betrouwbare garage

Service
bloemendal thea (zeist)
08/11/2017
10

kennis vakmanschap en goede service

Service
Anoniem
01/11/2017
10

Ze zijn goed behulpzaam en vriendelijk

Service
Anoniem
01/11/2017
9

Zeer vriendelijke medewerkers en heldere communicatie over de uit te voeren werkzaamheden en kosten.

Service
Ben Roelofsen
01/11/2017
10

De buitengewoon voortreffelijke service die deze dealer biedt.

Service
Harry Janssen (Bunnik)
01/11/2017
10

Het is een service verlenende garage met veel kennis, kwalitatief uitstekende auto's en een grote wil bij alle personeelsleden om de beste te zijn.

Service
Sipco Hellinga (Arnhem)
01/11/2017
10

Alles perfect

Service
Anoniem
27/10/2017
8

Ik vind het een prima garage zijn altijd behulpzaam en correct

Service
Anoniem
25/10/2017
10

verzorgde algemene indruk, klantvriendelijke service gerichte medewerkers, doen wat ze afspreken en tegen gunstige kostprijs

Service
Anoniem
25/10/2017
8

nette tent

Service
dhr Zhu (Driebergen)
18/10/2017
9

goed service, kwaliteit, professioneel

Service
Jan van der Veen (Utrecht)
18/10/2017
8

prettig ontvangst door de receptie, deskundige uitleg over wat er aan de hand is, goede prijsafspraken vooraf, je wordt niet bedondert, vertrouwenswekkend

Service
Manuel (Houten)
09/10/2017
10

Je wordt er altijd zeer vakkundig, vriendelijk en persoonlijk geholpen. Service is van hoge kwaliteit, even als de werkzaamheden die worden uitgevoerd.

Service
Anoniem
27/09/2017
9

Goede service, erg fijn dat mijn auto gewassen is!

Service
Anoniem
27/09/2017
9

Goede service. Vriendelijke, attente en meedenkende medewerker op de werkplaatsvloer.

Service
Van der Ree (Zeist)
27/09/2017
10

Prima service

Service
Wolter Klimbie
27/09/2017
9

Ik word al jaren betrouwbaar en goed geholpen.

Verkoop
Amarens (Utrecht)
26/09/2017
9

Bij het ophalen van mijn nieuwe auto ben ik zeer vriendelijk ontvangen. Een enthousiaste medewerker heeft uitgebreid de tijd voor mij genomen om alles met mij door te nemen. We hebben een proefrit gemaakt en ik ben super tevreden!

Service
cornelius veenker (utrecht)
20/09/2017
9

je word er fijn geholpen

Service
Lex Paat (Doorn)
18/09/2017
8

Vriendelijk en deskundig

Service
Anoniem
15/09/2017
9

Prima persoonlijke benadering, denkt mee met de klant, en prima voorbespreking en afhandeling van de werkzaamheden

Verkoop
Dhr.J.van der Weerd (Baarn)
15/09/2017
10

alles was perfect goed behandeld prima uitleg van alles en correct personeel

Service
H. Veldhuizen (Zeist)
11/09/2017
10

Klantvriendelijk goede service en onderhoud van mijn auto

Service
Mevr SvanIperen (Zeist )
06/09/2017
10

Correctheid ,aandacht ,service .

Service
Prof.Dr.G.M.Vogely (Maarn)
06/09/2017
8

goede service

Verkoop
W. Spitzers (Slagharen)
31/08/2017
10

Je wordt vriendelijk en zakenkundig geholpen.Tijdens het wachten is er een nette koffiecorner.Tijdens onderhoud kun je gebruik maken van wifi van de garage en kantoorruimte.De auto wordt bij iedere beurt door de wasstraat gehaald.

Service
A.Nowee (Driebergen Rijsenburg )
30/08/2017
8

Kan weer zonder zorgen van de auto genieten.De nieuwe receptie balies vindt ik kil en creëren een grote afstand bij een gesprek.Ik sta tegen een grote glazen muur aan te praten.Gaat Toyota ook bankfuncties verlenen??De nieuwe wachtruimte is prima.Met vriendelijke groet,

Service
Anoniem
17/08/2017
10

Goede service en persoonlijke aandacht. Niets te wensen.

Verkoop
M.A.Stroink (Zeist)
17/08/2017
10

Persoonlijke aandacht, waarbij ruim tijd genomen werd om tot aanschaf te komen. Goede uitleg over de auto, goede inruilprijs voor oude auto. Vriendelijke verkopers.

Service
a.a. van Bergenhenegouwen (huis ter heide)
16/08/2017
8

gevoelsmatig

Verkoop
Anoniem
16/08/2017
10

Persoonlijke aandacht

Verkoop
Alwin van den Dikkenberg (Bilthoven)
02/08/2017
10

Prima service en begeleiding

Service
Anoniem
02/08/2017
9

Prima service, redelijke en eerlijke tarieven, je wordt niet belazerd, vriendelijke mensen die bereid zijn uit te leggen wat ze precies gaan doen met de auto en waarom.

Service
L. Kerkhof (Zeist)
02/08/2017
8

De fiets die ik mee kreeg was van een te slechte kwaliteit een onbetwist min punt voor Auto Totaal Service Zeist

Service
Jaap van Barneveld
24/07/2017
10

Ben zeer tevreden over de de Toyota garage. De medewerkers zijn correct en vriendelijk. Prima vervangend vervoer.

Verkoop
Anoniem
19/07/2017
10

mooie garage vriendelijke mensen en betrouwbare werkplaatsmedewerkers

Service
Anoniem
13/07/2017
9

Altijd correct en op tijd

Verkoop
Anoniem
13/07/2017
9

Ik kom al jaren bij ATS Zeist en ben altijd vriendelijk geholpen.

Service
Anoniem
30/06/2017
8

Fijne garage! Prettige mensen! Leveren goed werk. Soms zou een afspraak sneller mogen.

Service
Anoniem
30/06/2017
8

fijne garage, duidelijke afspraken en betrouwbaar

Service
Anoniem
30/06/2017
9

Uiterst correct en volgens vooraf besproken werkzaamheden. Minpuntje: reparatie dient te worden verricht aan airback (volgens Toyota brief), maar de reparatie laat lang op zich wachten!

Verkoop
Anoniem
21/06/2017
10

eerlijke informatie, altijd geholpen als er iets was, vervoer geregeld, nooit iets te klagen gehad

Service
Anoniem
20/06/2017
9

Prima garage. Duidelijk, transparant in reparaties. Mijn 2e hands Prius is hier qua onderhoud erg goed op zijn plek.

Service
Dhr.A.H.van Ekeren (Driebergen)
20/06/2017
9

Correcte behandeling, doet wat beloofd is, vriendelijk, goede afspraken, bekwaam personeel. Korte wachttijd bij b.v. A.P.K. en ander onderhoud. Ben tevreden, binnenkort de 2e auto ophalen.??

Service
Anoniem
14/06/2017
9

Vriendelijk, betrouwbaar, behulpzaam

Service
Anoniem
09/06/2017
9

goed en snel geholpen. ik kon meteen geholpen worden na constatering van onregelmatigheden.

Service
Anoniem
07/06/2017
8

tevreden

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
10

Prima service

Service
Anoniem
07/06/2017
9

Ik vind de opgang van de rontonde voor de afslag naar de garage niet duidelijk, waardoor ik verkeerd rijd en een flink stuk moet omhalen!
Verder ben ik zeer tevrede met de garage en zou er eigenlijk een 10 moeten staan.
vriendelijke groet, een tevrede klant

Service
ir T.F.H.Werners (Bilthoven)
07/06/2017
8

ben er tot op nu tevreden over en is voor mij goed bereikbaar, ik heb mijn leven lang mijn auto altijd bij de merk dealer alten onderhouden en heb daar een goed ervaring mee. niet bij handige jaakie oid.

Verkoop
Anoniem
02/06/2017
10

Prettige, niet opdringerige manier van verkopen.

Service
Anoniem
02/06/2017
8

er is altijd ruimte voor verbetering.

Verkoop
Dick Jeukens (Driebergen)
31/05/2017
10

Ik kende het bedrijf niet maar de manier waarop wij ontvangen en verder begeleid zijn is fantastisch

Service
het echtpaar Bloemink-Köhler , 93 en 92 jaar (Utrecht-Overvecht)
31/05/2017
9

wij hebben een jarenlange prima behandeling gehad "all in " en dat zegt voldoende o.i.

Verkoop
Patrick en Connie van Beelen (Bilthoven)
31/05/2017
10

De medewerker van Auto Totaal Service nam alle tijd voor ons en kwam vriendelijk en professioneel op ons over

Service
Dhr P.H.Sikkink (Bilthoven)
24/05/2017
9

Erg prettige en berouwbare relatie.

Service
Frits de Beer (Bilthoven)
24/05/2017
9

Meedenken service en aandacht

Service
Hans Trost (Bunnik)
24/05/2017
9

Een prima bedrijf, dat alles wat je van een autodealer verwacht waar maakt.

Verkoop
JMB (Den Dolder)
24/05/2017
10

Vriendelijk vakkundig goed service flexibel behulpzaam

Service
M.A. Slagt Nijsen
24/05/2017
10

de service is goed

Verkoop
Mevrouw Simons-Verheijden (Zeist)
17/05/2017
10

Service, klantvriendelijkheid

Service
Anoniem
11/05/2017
10

Alle medewerkers zeer vriendelijk, en de afspraken die ik met hen maakt worden goed uitgevoerd.

Service
F.Hesp (Zeist)
11/05/2017
9

Een garage die alles biedt: service- en klantgericht.

Service
Anoniem
10/05/2017
10

We komen er al meer dan 15 jaar bij deze dealer (vroeger ergens elders in Zeist). Prettige mensen en de medewerkers zijn trots om voor/met Toyota te werken.

Service
Anoniem
10/05/2017
9

vriendelijke mensen en goede service

Service
Anoniem
03/05/2017
9

Prima en eerlijke dealer van een fantastisch merk. Omdat er altijd wat te verbeteren valt kan ik helaas geen 10 geven! Dank wederom voor de goede service!

Service
Harry Janssen (Bunnik)
26/04/2017
10

Uitstekende garage, toegewijd personeel, eersteklas auto's

Service
Peter Davies (Utrecht)
26/04/2017
10

De service is hier uitmuntend. Hele prettige sfeer en zeer accuraat met informatie.

Service
Anoniem
19/04/2017
1

Het slot van de motorkap zat vast en de kabel was gebroken. Totale kosten 240 Euro. Het controleren van het slot is onderdeel van de onderhoudsbeurt, de in oktober 2016 was gedaan. Dus zou dat eigenlijk niet moeten gebeuren. Ik ben helemaal niet tevreden dat de kosten op mijn rekening gaan. Waroom laat ik de onderhoudsbeurt regelmatig bij Toyota doen?

Service
Anoniem
19/04/2017
10

Wij zijn zeer tevreden met alle aspecten van uw dienstverlening.

Service
Mvr J. Truijens (Zeist)
12/04/2017
10

heel fijn dat mijn auto werd gehaald en weer terug werd gebracht na de controle beurt .

Verkoop
PMJ Smeets (Nijmegen)
12/04/2017
9

Een groep enthousiaste medewerkers die eerlijk de voors en tegens van hun verschillende modellen weet uit te leggen verdient een goede klantbeoordeling!

Service
Rob Mulder (Zeist)
12/04/2017
10

Zeer gedreven klantvriendelijk en servicegericht bedrijf.

Service
A. G. Silvestrone (Zeist)
06/04/2017
9

Toyota "Auto Totaal Service Zeist B.V."is een zeer professionele en klant gericht bedrijf met erg vriendelijk en behulpzaam medewerkers.
De ruimte is heel erg prettig om in te verblijven en wachten.
Men houdt zich altijd aan de afspraak en ik ga altijd tevreden weg.

Service
M van Harselaar (Bilthoven)
05/04/2017
9

uitstekenden service

Service
Anoniem
27/03/2017
8

bedrijf denkt met je mee. Schade en reparatie worden gekoppeld, zodat je de auto voor minimale periode kwijt bent. Na reparatie en herstel blinkt de auto je tegemoet. klasse!!!

Service
Anoniem
23/03/2017
9

Ik vind de medewerkers deskundig en erg klantvriendelijk.

Verkoop
M.Kolfoort (Zeist)
23/03/2017
10

Ik werd erg goed en vriendelijk geholpen en alles verliep prima.

Service
Cocky Gispen (Doorn)
20/03/2017
10

Ik word altijd vriendelijk, zeer behulpzaam en ter zake kundig geholpen en te woord gestaan.

Service
Anoniem
16/03/2017
8

Prima service maar net iets te ver weg

Service
bert van eijk (de bilt)
01/03/2017
10

Perfecte service, goede prijsopgaaf, goede communicatie, en altijd weer een mooie schone auto terug, goede contactpersoon

Service
mevrouw M. Vossen (De Bilt)
01/03/2017
10

Goed te bereiken, prettige omgang met medewerkers, lekkere koffie bij het wachten en een prima leenfiets.

Verkoop
W.J.Visser (Purmerend)
01/03/2017
10

Hoog serviceniveau met een zeer prettige persoonlijke benadering. Vooral het meedenken over de behoefte van mij als klant is zeer gewaardeerd.

Verkoop
Jeroen Elling (Houten)
16/02/2017
9

Goed geholpen vriendelijk personeel

Verkoop
Roelof van Driesten (Doorn)
15/02/2017
10

optimale service

Verkoop
Dhr. F. Verweij (Soesterberg)
14/02/2017
10

Professionele houding en goede service.

Service
Lia Barnhoorn (Driebergen)
03/02/2017
8

Zij zijn zeer klantvriendelijk en ben tevreden hoe of ik daar geholpen wordt en heb vertrouwen in de garage werkzaamheden

Service
Lemmens (Bilthoven)
01/02/2017
10

Hoge kwaliteit. Heel veel jaren foutloos. Niet duur. Heel klantvriendelijk personeel.

Service
Anoniem
21/12/2016
8

Nette dealer.
Duurde vrij lang om afspraak te Kunnen maken: 5 weken.
Grote beurt, kost veel geld waar ik bij navraag van te voren over geïnformeerd was. Meer informatie over wat er precies gebeurd is had gemogen.
Auto schoon teruggekregen.

Verkoop
Mevr S.vlietstra (Zeist)
21/12/2016
10

Duidelijke afspraken, uitleg en service!
Feestelijke verassing met oplevering.

Service
Anoniem
16/12/2016
8

Klantvriendelijke instelling en goed onderhoud aan auto

Service
Theo de Groot. (Scherpenzeel.)
15/12/2016
10

Alles wat ik zoek bij een dealer , vind ik daar.

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
10

Goede service, vriendelijk personeel

Verkoop
Jan Gaasbeek (Amersfoort)
09/12/2016
10

Vriendelijkheid. Deskundig/goed advies. Rustige benadering, niets opdringen.

Service
Anoniem
23/11/2016
8

serieus en vriendelijke bedrijf, goed bereikbaar, over het algemeen snel en afdoende geholpen.

Service
Anoniem
17/11/2016
8

vriendelijk en correct.

Service
Ton van Rijnsoever (Zeist)
16/11/2016
10

Vriendelijke, luister-vaardige mensen. Correcte prijzen. Al 10 jaar tevreden klant.

Service
dhr. P. de Roos (De Bilt)
10/11/2016
10

Uiterst vriendelijke medewerkers, service-gericht, vooraf prima informatie en dus geen verrassingen achteraf.
Deze Toyota-dealer heeft zijn zaak goed in orde!

Service
Anoniem
31/10/2016
10

betrouwbaar en goed service.

Service
P. Clabbers (Driebergen Rijsenburg)
20/10/2016
8

Tevreden over de kwaliteit van de receptie en over de uitgevoerde werkzaamheden

Service
Jan Gaasbeek (Amersfoort)
12/10/2016
10

Vriendelijkheid. Deskundig/goed advies. Rustige benadering, niets opdringen.

Service
Anoniem
28/09/2016
10

Goede service, vriendelijk personeel

Service
Anoniem
21/09/2016
10

Prima dealer, vriendelijk voor de klant, Ben zeer tevreden!!

Service
Ruud den Heijer (Zeist)
19/09/2016
10

Hulpvaardig Duidelijkheid etc.

Service
willy (zeist)
14/09/2016
10

omdat we in bijna 40 jaar altijd super geholpen zijn

Service
Anoniem
17/08/2016
9

Vriendelijk personeel, correct en beleeft.😃

Service
D.Boonman (De Bilt)
15/08/2016
9

Er is correct gewerkt

Service
Harry Janssen (Bunnik)
04/08/2016
10

Excellente dealer met dito personeel en een buitengewoon klantvriendelijke instelling

Service
W.Jollie (Utrecht)
25/07/2016
9

alles conform afspraak accuraat en zeer tevreden

Verkoop
Anoniem
19/07/2016
10

Vriendelijk deskundig geholpen

Service
Anoniem
13/07/2016
6

Onvoldoende uitleg m.b.t. de servicekosten nieuwe auto.

Service
Mary Bleijerveld. (Zeist.)
13/07/2016
9

vakkundige medewerkers die op alle vragen antwoorden weten!

Service
Hr. A. Moll van Charante (Zeist)
06/07/2016
9

Deze dealer reageert altijd snel, volledig, prettig. Is redelijk in prijs, maakt geen onderscheid in tussen auto-typen.

Service
Hr. A. Noot (De Bilt)
06/07/2016
9

Dit is al jarenmijn vaste dealer omdat ik er altijd zeer vriendelijk en professioneel wordt geholpen. Men is altijd bereid te zoeken naar alternatieven als ik daar naar vraag, ook met betrekking tot garantiezaken heb ik alle medewerking gekregen zelfs als men inschatte dat een kwestie niet onder de garantie zou vallen. Ik rijd al jaren naar volle tevredenheid Toyota Prius, ondanks alle terugroep acties van Toyota heb ik met mijn auto nog nooit enig probleem ondervonden van mankementen, uiteraard is de auto wel terug geweest voor deze wijzigingen Helaas heb ik kortgeleden voor het eerst een missertje meegemaakt van zowel de planning als een uitvoerend monteur, de zaak is echter op de dag van afspraak als ook de volgende dag naar mijn volle tevredenheid opgelost.
Dit is een zeer professionele organisatie die klanttevredenheid uiterst belangrijk vindt en daar ook naar handelt. Ik ben dan ook niet van plan een andere garage te nemen en blijf ook graag Toyota rijden. Of dat een Prius zal zijn zal in de toekomst

Service
Anoniem
22/06/2016
9

Fijne garage en vriendelijk personeel

Service
Anoniem
22/06/2016
10

Vriendelijk personeel, goede en snelle service

Verkoop
Anoniem
16/06/2016
10

Fijne en vriendelijke dealer die makkelijk toegankelijk is.

Service
Anoniem
15/06/2016
9

Zij hebben tot dusver altijd goed werk geleverd

Service
Adri van de Giessen (Soesterberg)
10/06/2016
10

Ik heb deze dealer beoordeeld met een 10 vanwege de volgende punten:
Prima communicatie, snelle en correcte afhandeling. vervangend vervoer, vooraf prijsopgave. duidelijk overzicht van de verrichtte werkzaamheden. Afspraken worden nagekomen. auto wordt altijd netjes én schoon afgeleverd (wasstraat). Goed bereikbaar en bij spoedgevallen wordt direct actie ondernomen.

Service
Stefan Janssen (Zeist)
09/06/2016
5

De onderhoudskosten vallen me enorm tegen. ATS heeft tevens weinig tijd en neemt wel de tijd met de auto. En ATS was niet bereid een andere Toyota dealer aan te spreken op haar tekortkomingen en nam daarmee mijns inziens te weinig verantwoordelijkheid voor merk en klant.

Service
Anoniem
08/06/2016
10

service prima, duidelijke uitleg, rustige wachtruimte met wifi en krant en koffie

Verkoop
Paula van Reijn (Driebergen)
08/06/2016
10

Ik heb erg goede ervaringen met deze dealer. Alles verloopt correct en zoals afgesproken.
Klantvriendelijkheid staat voorop. Ik ben ook heel blij met mijn nieuwe Yaris!

Service
Susan Radstok (Utrecht)
08/06/2016
8

Betrouwbaar!

Service
Dhr. H. van Hasselt (Doorn)
02/06/2016
10

Prima service, alles naar wens uitgevoerd voor de afgesproken prijs en de auto ook nog schoon en gewassen opgehaald door mij.

Service
J.Truijens (Zeist)
01/06/2016
10

Aandacht voor bijzonderheden en keurige behandeling

Service
f.bosschart (zeist)
26/05/2016
10

deskundige hulp

Service
Anoniem
19/05/2016
10

Uitstekend onderhoud van onze auto, goede service, prettig personeel, gemaakte afspraken worden goed nagekomen.

Service
H.van Bulken (Driebergen)
18/05/2016
8

prima geholpen en alles naar volle tevredenheid verricht

Service
marianne kaarsgaren (austerlitz)
18/05/2016
10

Geweldige goede service. Altijd vlot en vriendelijk geholpen. Zeer tevreden klant!

Service
Anoniem
17/05/2016
8

In principe ben ik over alles tevreden, echter laatst constateerde ik water in de reservewielbak dat er al geruime tijd in was, dit was te zien omdat het al begon te roesten.
De garage had het echter nog niet gezien

Service
P. Cools (Zeist)
11/05/2016
10

prima dealer, klantvriendelijk doen wat ze zeggen.

Service
Dhr.B de Vries (Soest)
06/05/2016
9

Zeer tevreden over deze garage, komen afspraken na en het onderhoud wordt goed uitgevoerd voor de opgegeven prijsopgave.

Service
W. Koert (Doorn)
04/05/2016
10

Omdat de dealer ons heel correct te woord staat en omdat hij zijn onderhoud werkzaamheden juist verricht. Ook geeft hij advies over het vervangen van niet dringende zaken, zodat je niet in de loop van het jaar daar ineens last van krijgt.

Service
W. Koert (Doorn)
04/05/2016
10

Omdat de dealer ons heel correct te woord staat en omdat hij zijn onderhoud werkzaamheden juist verricht. Ook geeft hij advies over het vervangen van niet dringende zaken, zodat je niet in de loop van het jaar daar ineens last van krijgt.

Service
W. Koert (Doorn)
04/05/2016
10

Omdat de dealer ons heel correct te woord staat en omdat hij zijn onderhoud werkzaamheden juist verricht. Ook geeft hij advies over het vervangen van niet dringende zaken, zodat je niet in de loop van het jaar daar ineens last van krijgt.

Verkoop
Anoniem
02/05/2016
10

Ken de dealer en verkoper reeds vele jaren en inmiddels 5 Toyota gekocht. 100% tevreden over Toyota en de heet Floris Vos

Verkoop
Anoniem
29/04/2016
8

Je wordt prettig geholpen,met vakkennis. Meerdere opties mogelijk ivm 2 dealerschappen.

Service
Anoniem
29/04/2016
9

Vriendelijk en netjes geholpen.

Service
Anoniem
25/04/2016
9

Vriendelijke ontvangst en een goede leen auto mee.

Service
Anoniem
20/04/2016
8

ik ben tevreden over de bejegening en de manier van werken

Service
familie Cretier (Zeist)
20/04/2016
10

Wij zijn tevreden met de geboden dienstverlening.
Voor u is een 9 "nog niet goed genoeg" en daarom onze 10.

Service
Rob Mulder (Zeist)
20/04/2016
10

zeer betrouwbare garage met vriendelijk en meedenkend personeel.

Verkoop
Mevr. M.J. Niemeyer (Leusden)
13/04/2016
10

Vriendelijk, behulpzaam, eerlijk.

Service
Tony Silvestrone (Zeist)
07/04/2016
9

Personeel is altijd zeer vriendelijk en beleefd. Uitleg is heel compjeet en correct.
Werkzaamheden worden altijd correct uitgevoerd; auto wordt schoongemaakt.
Showroom is gezellig en schoon; nooit een probleem om een leenauto of fiets te krijgen.

Service
Anoniem
06/04/2016
8

Klantvriendelijke baliemedewerkers. Goede technische reparaties

Service
M van Harselaar (Bilthoven)
06/04/2016
9

werkzaamheden en service en koffie oke

Service
W. Jongeneel (Driebergen-Rijsemburg)
31/03/2016
8

tijdigeafspraak en correcte bediening

Verkoop
Dhr J M van Engelen (Soesterberg)
30/03/2016
10

Vriendelijke ontvangst en afhandeling.

Service
Hans van Son (Bilthoven)
30/03/2016
10

Vriendelijk en toegewijd personeel in een sfeervolle garage met volop oog voor de klant

Verkoop
J.v.L. (Austerlitz)
30/03/2016
10

prima, kom er jaren, uitstekende behandeling en weten wat we aan elkaar hebben.

Service
I. de Kort
24/03/2016
9

Zeer tevreden. Goed geholpen, duidelijke uitleg. Geen verrassingen met de eindfactuur. Zeer klantvriendelijke benadering door het personeel.

Verkoop
Anoniem
16/03/2016
9

Klantvriendelijk, men neemt de tijd om alles rustig te bespreken, behulpzaam en zeer leuke manier van afleveren.

Verkoop
C koudijs (Driebergen)
16/03/2016
10

Zeer klantvriendelijk en verstand van zijn vak

Service
Dhr. P. Essens (Doorn)
16/03/2016
9

Betrouwbaar, prettig, flexibel, goede communicatie en uitleg

Verkoop
Mevr. Pleij (Soesterberg)
10/03/2016
10

Correct en vriendelijk te woord gestaan. Alle afspraken zijn correct nagekomen en het voelt als thuis komen.

Service
Paulo Kalmijn (Zeist)
29/02/2016
10

Alles klopt, afspraken en uit te voeren werkzaamheden. Prettig personeel.

Service
Mevr. M.J. de Vries-Wind (Den Dolder)
17/02/2016
9

De service is gewoon prima.

Service
Anoniem
11/02/2016
10

Ik word correct, klantvriendelijk en deskundig ( naar mijn idee ) geholpen en mijn Toyota Yarris rijdt als een zonnetje.

Service
Anoniem
10/02/2016
10

goed service, vriendelijk en eerlijk advies...... zoals je van een goede dealer verwacht.

Service
Jan van der Hoef (Scherpenzeel)
10/02/2016
8

Goede garage voor onderhoud en controle.

Service
Anoniem
08/02/2016
10

Vriendelijkheid medewerkers, correctheid en betrouwbaarheid

Service
Anoniem
04/02/2016
8

Overall tevreden met service en klantvriendelijkiheid

Service
Anoniem
03/02/2016
8

vriendelijke receptie die de klant op de hoogte houdt van de vorderingen en technici komen als deskundig over.

Verkoop
Anoniem
29/01/2016
9

Ben pas drie keer bij deze dealer geweest. Kan pas over een wat langere periode een goed oordeel geven.

Service
Leo Lemmens (Bilthoven)
28/01/2016
10

Dealer verdient een tien omdat alles perfect is.
De ernstige fout van een paar jaar geleden is vergeven maar nog niet vergeten.

Service
Anoniem
27/01/2016
3

Schade aan het dashboard na vervangen airbag.

Verkoop
Dhr. de Leng (De Meern)
27/01/2016
9

Hoffelijk behandeld en kreeg eerlijk de aandachtspunten te horen behorende bij de keuzes die ik kon maken.
Er werd ruim de tijd genomen bij de aflevering om de bediening van de auto uit te leggen.

Verkoop
Anoniem
26/01/2016
9

Persoonlijke benadering, goede service.

Service
Douwe de Vries
25/01/2016
8

Mijn auto wordt goed onderhouden zonder onnodige kosten. Vooraf krijg ik een heldere prijsopgave en de uiteindelijke kosten liggen daar dicht bij in de buurt. Personeel is vriendelijk en correct.

Service
Anoniem
21/01/2016
9

Ik ben zeer tevreden over de dealer. Ik heb niet het gevoel dat ik bedonderd wordt en krijg altijd eerlijk advies. Altijd goede service. En indien mogelijk een leenauto, handig om toch op het werk te komen.

Service
Harry Janssen (Bunnik)
13/01/2016
9

Uitstekende garage, vriendelijk personeel, grote vakkennis

Service
Mary Bleijerveld. (Zeist.)
13/01/2016
10

Betrouwbaar, vriendelijk en vak bekwaam.

Service
Anoniem
06/01/2016
7

We zijn altijd zeer vriendelijk, behulpzaam, service- en klantgericht geholpen door het team van Toyota Zeist. Echter, sinds ze naar de nieuwe locatie zijn verhuisd lijkt het alsof ze het succes niet meer waar kunnen maken. Het is onpersoonlijk geworden en afspraken zijn nu al een paar keer niet of slecht nagekomen. Jammer, ik hoop echt dat dit weer verandert!

Service
J.M.Stam (Zeist)
06/01/2016
8

goede srvice, goed te woord gestaan, afspraken worden nagekomen, werkzaamheden uitgelegd

Service
Rob Osewoudt (Zeist)
06/01/2016
5

Zeer lange wachttijd (>1.5 uur) om te horen dat plastic afdekplaatje koplampsproeier niet zomaar aangebracht kan worden.

Service
Ton van Rijnsoever (Zeist)
30/12/2015
9

Prima medewerkers. alleen de vraag over roestvorming ligt nog onbeantwoord

Verkoop
P. van Leeuwen (Maarn)
28/12/2015
10

Als er al een keer iets aan de hand is staat de dealer altijd klaar om te helpen. Al het personeel is vriendelijk en professioneel. Ik kan u verzekeren dat ik deze dealer anders niet aan een van mijn beste vrienden aanbevolen had!!

Verkoop
Pieter Duivenvoorden (Bovenkarspel)
28/12/2015
10

proc actief, klantvriendelijk, kent je als klant, weet je naam als in showroom bezoek voor de 2e maal. vriendelijke uiteg, geduldig, heldere offerte, prettige onderhandeling, wordt op tijd geholpen bij afspraak.

Service
Mevrouw Pape (Baarn)
23/12/2015
9

Vriendelijke mensen, prettig in de omgang. Er worden heldere afspraken gemaakt en nagekomen.

Service
Theo de Groot. (Scherpenzeel.)
23/12/2015
10

Als het geen 10 waard was, zocht ik een andere dealer.

Service
Anoniem
16/12/2015
8

Goed en zakelijk. Niet de goedkoopste.

Service
Inge (De Bilt)
16/12/2015
10

Wordt erg netjes behandeld!

Verkoop
Anoniem
14/12/2015
10

De attente houding
Serieus behandelen van onze vragen
En tot tevredenheid leidende begeleiding
Dat geeft vertrouwen voor de toekomst
Dat vertrouwen hebben we ook in Toyota en dat is tot nu toe niet beschaamd

Service
D. van de Weerd (Den Dolder)
09/12/2015
9

De dealer heeft zich netjes aan de afspraken gehouden en als service de bestuurders mat vervangen ddie wat versleten was.

Service
M.A.Slagt Nijsen (Doorn)
09/12/2015
10

Prima service

Service
Anoniem
07/12/2015
10

Kundig en vriendelijk personeel. Goede service; komen hun afspraken na.

Verkoop
Anoniem
07/12/2015
9

Dealer is mij al jaren bekent in namelijk ook Kia dealer

Service
Anoniem
02/12/2015
9

prettige mensen - goede service

Service
Fred Koenders (Maarn)
02/12/2015
9

Al jaren een prettige verstandhouding met het personeel van ATS

Service
Anoniem
25/11/2015
10

Gemakkelijk bereikbaar. Prettige ontvangst door de medewerkers. Een overzichtelijke showroom. Duidelijke uitleg. Afspraken worden nagekomen.

Service
Anoniem
23/11/2015
8

werken goed, netjes en op tijd

Verkoop
JD de jong (zeist)
23/11/2015
9

het daar gewoon goed

Service
Anoniem
18/11/2015
9

Goede service en aardig personeel

Service
Anoniem
18/11/2015
9

Deskundig, klantvriendelijk en betrokken.

Service
Manuel Donath (Houten)
18/11/2015
9

De medewerkers zijn betrokken, eerlijk en de werkzaamheden aan de auto worden perfect uitgevoerd.

Service
Anoniem
11/11/2015
9

Goede service, heldere communicatie, behulpzame medewerkers

Service
Anoniem
11/11/2015
8

De mensen zijn vriendelijk en hebben met geduld iets uitgelegd.

Service
Anoniem
11/11/2015
9

service gericht en vriendelijke medewerkers

Service
Anoniem
11/11/2015
10

Ontvangst, service, uitleg prijs/kwaliteit

Service
Anoniem
09/11/2015
8

Goede service, klantvriendelijk

Verkoop
Anoniem
04/11/2015
8

Het is een prima dealer. Bij de orientatie naar de aankoop van de auto ben ik heel goed geholpen. Bij de overdracht van de nieuwe auto leek helaas de zorg voor een goede beoordeling en "show" element belangrijker dan werkelijk overhandigen van de auto. Daar kan wel een verbetering in komen.

Verkoop
paul van rootselaar (soest)
04/11/2015
10

vriendelijk, kundig en betrouwbaar

Service
Anoniem
02/11/2015
9

snelle en goede service

Service
hr d.van houten (zeist)
29/10/2015
8

Ik ben tevreden.

Service
Anoniem
28/10/2015
9

Aardige mensen, duidelijk. Goede service

Verkoop
Anoniem
28/10/2015
9

Prettige behandeling .

Verkoop
Dhr. W. v. Gooswilligen (Zeist)
28/10/2015
10

zeer professioneel en klantvriendelijk

Service
A.J.Rijntjes (Bilthoven)
23/10/2015
8

Door het toepassen van lenzen is het licht van de koplampen erg gebundeld. Mistlampen zouden een breder lichtbeeld op straat geven maar die mogen in Nederland niet altijd gebruikt worden. Daarom heb ik gevraagd naar breedstralers. Ik had zoiets gelezen in eenToyita tijdschrift. Ik heb nooit antwoord gekregen.

Service
Anoniem
23/10/2015
10

Wij werden vlot en accuraat geholpen.

Service
Mevr. H. de Keyzer-Buytendijk (Zeist)
22/10/2015
10

Dit is een uitstekende garage. Altijd behulpzaam en eerlijk en accuraat in hun advies.

Service
Dhr C.W van Raaij (Utrecht)
21/10/2015
8

Komen de afspraken na en je krijgt een vriendelijke behandeling

Service
Anoniem
14/10/2015
9

We komen eenmaal per jaar bij onze dealer, worden dan altijd prettig, correct en ter zake geholpen voor de onderhoudsbeurten aan onze Toyota Yaris Hybride. Alles verloopt volgens plan - en vragen worden vriendelijk en zakelijk beantwoord.

Service
cornelius .veenker (utrecht)
13/10/2015
7

je word er fijn geholpen

Service
Anoniem
07/10/2015
8

Het is een klantvriendelijke garage waar je netjes en volgens afspraak geholpen wordt. De showroom ziet er altijd netjes en verzorgd uit.

Service
helga van der wal (Frankrijk)
07/10/2015
10

altijd goede service gehad

Service
marianne kaarsgaren (austerlitz)
07/10/2015
9

Prima service en zeer klantvriendelijk!

Service
Dhr. W. Jongeneel (Driebergen-Rijsenburg)
05/10/2015
9

tevredenheid

Service
Anoniem
30/09/2015
8

Prettige dealer en sfeer, prima service.
Komen de gemaakte afspraken na en geen verassingen.
:-)

Verkoop
willem velt (huis ter heide)
30/09/2015
10

Service, vriendelijk, klantgericht, eerlijk.

Service
Ria Hoogeland (Den Dolder)
28/09/2015
10

Ik ben uitermate tevreden

Verkoop
Martin bottenberg (Huis ter heide)
23/09/2015
10

De dealer is enorm vriendelijk ingericht. Duidelijk en snel. Als je service wil is dat er, of als je er rustig wil rondsnuffelen naar auto's kan dat ook. Veel vrijheid en een goede sfeer. Vriendelijk personeel, zowel achter de balie als in de showroom.

Verkoop
Anoniem
21/09/2015
9

Ontzettend vriendelijk geholpen. Er werd meegedacht met onze situatie en onze wensen en men heeft zich ingezet om ons zo snel mogelijk van de juiste auto te voorzien. Als ik belde, wist men gelijk waar het over ging.

Service
theo helling (zeist)
17/09/2015
8

Ik ben tevreden over de behandeling

Service
Anoniem
11/09/2015
8

Ik word vriendelijk te woord gestaan. In geval van bijzonderheden word ik ingelicht en ook verwacht toekomstig onderhoud wordt gemeld.
De auto is klaar op het afgesproken tijdstip. Indien nodig is er een leen auto.

Verkoop
Anoniem
11/09/2015
9

zeer klantgericht, heldere informatie inclusief de offerte, ik voel me serieus genomen als klant.

Verkoop
Anoniem
11/09/2015
9

De behandeling is zeer klantvriendelijk, informatief en op een prettige manier zakelijk.

Service
C snel (Odijk)
11/09/2015
8

Heb geen klachten en ben tevreden over mijn garage.

Verkoop
Dhr. M. van der Horst (De Bilt)
11/09/2015
10

Echt persoonlijke service en aandacht voor de familie. Ik voel me welkom en op ons gemak.

Verkoop
Mc.knopper valkeneer (Zeist )
11/09/2015
10

Ben zeer tevreden word klant vriendelijk geholpen en geweldig personeel

Service
Ruud den Heijer (Zeist)
11/09/2015
10

De toelichting is een tien met een griffel. Fijn personeel. Klopt allemaal precies.
Houden zo.

Verkoop
Anoniem
26/08/2015
10

Bij binnenkomst werd ik zeer vriendelijk ontvangen, kreeg ik eerlijke voorlichting. Ik had twee auto's in te ruilen ivm vervelende privé omstandigheden. Ik heb het gevoel dat ik een eerlijke prijs heb gekregen voor beide auto's. Waar ik bij andere dealers het gevoel had dat men er een slaatje uit wilde slaan, had ik hier het gevoel dat er met me mee werd gedacht om tot een oplossing te komen.

Verkoop
Anoniem
25/08/2015
10

Erg tevreden over deze dealer. Klantvriendelijk, servicegericht, goede verhouding, vertrouwen.

Verkoop
Anoniem
20/08/2015
10

Prettige sfeer, fijne verkopers, staan echt in dienst van de klant.

Verkoop
Anoniem
19/08/2015
9

Altijd vriendelijk houden je op de hoogte van wat er speeld. Je voeld je belangrijk als klant. denken met je mee

Verkoop
Anoniem
19/08/2015
10

Vanaf het eerste gesprek tot de aflevering geen enkel probleem ondervonden.

Service
Anoniem
05/08/2015
8

Uitstekende garage,kundige en vriendelijke medewerkers. Duidelijk in advies, en uitvoering. Prijsopgave soms hoger dan feitelijke kosten.

Verkoop
Anoniem
04/08/2015
7

Goed overleg

Service
Anoniem
29/07/2015
8

Vertrouwen al jaren

Service
Anoniem
29/07/2015
10

Proffesionele uitstraling.

Service
Anoniem
29/07/2015
8

IK verwijs nogmaals naar het eerder geschrevene!
DE garage was voor mij altijd prettig,jammer vind ik nog steeds dat men niet voldoende heeft gereageerd op de schade.Dit is me nooit eerder overkomen
Dit heeft mee geteld voor mijn keuze voor een derde auto van deze garage.
IK heb nog een auto ,voor mijn organisatie, bij een andre garage,waar ik ook zeer correct word behandeld.

Verkoop
Anoniem
22/07/2015
10

Proactief meedenken van alle medewerkers waarmee ik contact ben gekomen.

Verkoop
Heer BCJ Zoeteman (Zeist)
15/07/2015
10

Zeer plezierige en betrouwbare behandeling

Service
Joep Mens (Zeist)
15/07/2015
10

Prima garage, zeer betrouwbaar. Schappelijke tarieven, aardige mensen. Uitstekende service.

Service
Willirordus A.M. van Rijnsoever (Wijk bij Duurstede)
13/07/2015
9

Men vraagt mijn bevindingen, maar op een gegeven moment zit ik met een leenauto die ik op die dag weer terugzoubrengen,maar op dat tijdstip blijkt dat de auto niet door de keuring zou komen,vind ik juist maar ik had dat toch graag eerder geweten, dit is mijn minpunt.

Service
Anoniem
09/07/2015
7

Nette en correcte service. Serviceniveau kan omhoog door bijv. bij een servicebeurt gratis apk te doen.

Service
Wim Huijberts (Sint-Oedenrode)
06/07/2015
0

Het is helaas de dealer niet meer van wat het geweest is.

Verkoop
Mevr. E.M. Hogendoorn-van Zutphen (Bosch en Duin)
25/06/2015
10

Zeer tevreden

Service
Jan Maarten van Riemsdijk (Amersfoort)
24/06/2015
10

Uitstekende service, klantvriendelijke contacten.

Service
Anoniem
22/06/2015
10

Al jarenlang bij deze dealer vanwege zorgvuldigheid en betrouwbaarheid en goede service!

Service
Anoniem
18/06/2015
7

Algehele service gerichtheid.

Service
Anoniem
17/06/2015
10

De service, vriendelijkheid en tijd die men geeft is perfect!

Service
Anja v. Oudheusden (Baarn)
20/05/2015
10

Super klantvriendeliijk, duidelijke kostenopgave vooraf en de mededeling dat ik mijn auto een keer gratis kan laten wassen daar omdat de wasstraat defect ging op het moment dat mijn Aygo er in stond!

Service
Dhr.J.F.Smaling (Bilthoven)
20/05/2015
10

Ik word altijd goed geholpen en verder is er altijd vriendelijk personeel

Service
Hans Wouterloot (Maartensdijk)
20/05/2015
10

keurig nette uitstraling, bedrijf straalt uit wat ze willen en doen, komen afspraken na, duidelijke klantgerichte benadering zonder overdrevenheid, strakke zakelijke maar toch persoonlijke benadering kennen de klanten, goede koffie

Service
Anoniem
18/05/2015
9

correct en goed geleid bedrijf

Service
Anoniem
13/05/2015
9

goede afspraken, correcte behandeling, prettige ontvangst, werk goed uitgevoerd (kleine beurt)

Service
Anoniem
13/05/2015
8

Over het algemeen ben ik erg tevreden en denk ik dat dit een betrouwbare garage/dealer is.

Service
Bert van Boeijen (Zeist)
13/05/2015
9

De prettige samenwerking over de afgelopen 11 jaar met zowel de staf de receptie en de werkplaats.

Service
Mevr. W. Stoffers (Bunnik)
13/05/2015
10

Mijn auto is na 15 jaar nog een juweel en de manier waarop ik in de garage door de medewerkers geholpen wordt ( ondanks het feit dat ik nou niet bepaald een klant ben waar veel aan te verdienen is) laat niets te wensen over!

Verkoop
P. COOLS
13/05/2015
10

De Verso is een prima auto en de dealer heeft zijn aandeel prima uitgevoerd.

Service
Bert van Boeijen (Zeist)
06/05/2015
9

De prettige samenwerking over de afgelopen 11 jaar met zowel de staf de receptie en de werkplaats.

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Omdat ze het verdienen.

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Wij zijn zeer tevreden, want het personeel is kundig, prettig en efficient. Gemaakte afspraken worden goed nagekomen en indien nodig krijg je extra informatie mbt een bepaalde reparatie. Uitstekende service.

Verkoop
Anoniem
29/04/2015
9

correcte vriendelijke behandeling

Service
Anoniem
29/04/2015
9

goede service prettige dealer

Verkoop
Anoniem
29/04/2015
10

Koffie was heerlijk

Service
Dhr. A. G. Silvestrone (Zeist)
29/04/2015
9

Alle medewerkers, zowel telefonisch als persoonlijk, zijn zeer vriendelijk en bekwaam. Vragen worden duidelijk en uitgebreid beantwoord. Ontvangstkamer is mooi en schoon. Een geweldige ervaring!

Service
Dhr. G. van Poelgeest (Zeist)
29/04/2015
10

Ik ben zeer gesteld op een goede conditie van mijn voertuig. Bij deze dealer krijg ik het gevoel, dat klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel staat en dat merk ik steeds opnieuw als mijn wagen kant en klaar wordt afgeleverd. De bereidwilligheid van de medewerkers waarmee ik te maken krijg is heel tegemoetkomend. Het gaat hier niet alleen om technisch perfecte auto's, maar ook en vooral om de tevredenheid van haar klanten. Een TOP-bedrijf!

Service
F.Bosschart (Zeist)
29/04/2015
9

Omdat ik vergelijk met een ander merk.

Service
M. H. van Kuik (Bilthoven)
29/04/2015
8

Het is een prettig bedrijf met een vriendelijke bediening aan de balie en de nota opgave kwam overeen met de werkelijke kosten.
Ook kreeg ik een nette vervangende auto en werd keurig gebeld toen mijn auto klaar was, en hij stond inderdaad klaar en keurig gewassen.

Verkoop
Mevr. MGL Gielkens (Zeist)
29/04/2015
10

alles is duidelijk en helder.

Verkoop
Norbert Cretier (Zeist)
29/04/2015
10

aangenaam, empatisch en deskundig

Service
Rob Mulder (Zeist)
29/04/2015
10

zeer betrouwbare service met vriendelijk personeel.

Service
Vogely (Maarn)
13/04/2015
9

men houdt zich aan afspraken

Service
mevr. O. Bouman (Zeist)
09/04/2015
10

prima behandeld

Service
Anoniem
08/04/2015
8

Ik ben gewoon tevreden

Verkoop
fam. Schumann (Groenekan)
02/04/2015
10

Vanwege de vriendelijke en deskundige behandeling vanaf de eerste contact in de showroom tot en met de aflevering, tijdens welke onze nieuwe auto min of meer als een monument werd onthuld.
Aangezien niets perfect is hebben wij het volgende bedacht: vervanging van de plastic koffiebekers door normale kopjes.
Onze waardering is derhalve 10- maar aangezien dat niet ingevuld kan worden vinden wij afronding naar boven verantwoord.
Een 10 dus.

Service
Casper Erkelens (Bilthoven)
25/03/2015
10

Auto Totaal Service Zeist is uitstekende dealer waar ik altijd vakkundig en vriendelijk wordt geholpen.

Service
Co van Soest (Odijk)
25/03/2015
8

Erg goede service en klantvriendelijk

Service
Anoniem
18/03/2015
9

Vriendelijk en klantgericht

Service
Arno Woesthoff (Bosch en Duin)
10/03/2015
10

Ik ben Toyotarijder sinds 1980 en nog steeds (telkens weer) zeer tevreden.

Verkoop
Anoniem
09/03/2015
10

Zeer deskundig en eerlijk advies bij aanschaf van onze nieuwe auto. Plezierige persoonlijke interactie.

Service
Jasper Mulder (Zeist)
04/03/2015
9

Het is een super dealer en altijd vriendelijk en behulpzaam!

Verkoop
Anoniem
02/03/2015
10

ATS Zeist behandelt ons uitstekend, deskundig, vriendelijk en niet opdringerig.

Service
Anoniem
02/03/2015
9

Professionaliteit en klantvriendelijkheid.

Verkoop
Mieke Reijnders (Zeist)
26/02/2015
10

Vanaf het moment dat ik de showroom in kwam tot het moment dat ik met een nieuwe auto weg reed, heb ik alle als uiterst prettig ervaren. Ik voelde me een klant die belangrijk was, er is moeite voor me gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat alles tiptop in orde was.

Service
RC Faessen (Houten)
18/02/2015
10

de klantvriendelijkheid en de goeie ontvangst bij de dealer wordt altijd leuk ontvangen

Service
Anoniem
11/02/2015
8

pas klant ben tussentijds een keer met een klein probleem geweest is vlot en correct verholpen ook nu bij de servicebeurt correct ontvangen en tussendoor een gebeld m.b.t. vervanging van een onderdeel

Service
Anoniem
11/02/2015
9

Prima service, correcte behandeling, duidelijke afspraken,

Service
Hanny Meijnen (Houten)
29/01/2015
9

goed overleg, prettige benadering, wordt goed besproken , de alternatieven.
goeie service.
ontvangst prettig en bij wachten op reparatie prettige wachtruimte met wifi.

Service
Anoniem
28/01/2015
8

Zeer tevreden met de verrichtte werkzaamheden. Ben al jaren lyrisch van de Toyota Yaris en laat dat ook weten aan mijn omgeving. Hoop nog een poosje te mogen genieten van het autorijden ondanks m'n bijna 82jaren.

Service
Anoniem
28/01/2015
9

Uitstraling en correcte behandeling. Tevens bereikbaarheid vanuit Driebergen.

Service
Anoniem
27/01/2015
9

prettige dealer

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
9

De uitleg van de verschillende types was hoed, de begeleiding voor en na de aankop was uitmuntend

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
10

Ik ben altijd uitstekend geholpen.Cijfer 10.

Verkoop
Mary Bleijerveld. (Zeist.)
26/01/2015
10

Wij zijn altijd prettig en vakkundig geholpen door de Medewerkers en als er iets is, staat de staf gelijk voor je klaar.
De Toyota in Zeist heeft een prettige en gezellige, vriendelijke en kundige uitstraling.

Service
dhr. W.Versteeg (De Bilt)
13/01/2015
10

omdat de Toyota in alle opzichten voldoet

Verkoop
Theo de Groot. (Scherpenzeel.)
13/01/2015
10

Vriendelijke ontvangst en veer vakkundige uitleg tav nieuwe auto.

Verkoop
Ine Kievits (Zeist)
17/12/2014
10

kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn onovertroffen

Service
A.van Zetten (zeist)
16/12/2014
8

goede service en klantvriendelijk

Verkoop
Mw. C.A. ter Horst (Doorn)
16/12/2014
9

Prettige contacten, kregen goede en duidelijke informatie over de nieuwe yaris en/of mogelijkheden. Direct weten waar je aan toe bent, dus direct een inruilwaarde voor de vorige auto. We hebben nog nooit zo snel een auto gekocht. De verkoper was een integere man waar we vertrouwen in hadden.

Service
van Ee (Zeist)
08/12/2014
10

fijn bedrijf

Verkoop
Anoniem
03/12/2014
9

Prettige wijze van benadering, contact en dienstverlening

Verkoop
Anoniem
02/12/2014
10

uitermate tevreden

Verkoop
Gert Lamers (Soesterberg)
02/12/2014
10

Prima ervaringen met mijn vorige Toyota's bij onderhoudsbeurten. Bij de aanschaf van mijn nieuwe Toyota werd er prima met mij meegedacht en geadviseerd. Al mijn vragen werden direct beantwoord cq opgezocht. Beslist niet opdringerig! Geen enkele vraag, hoe vanzelfsprekend ook, was te veel. Na aflevering werd nog eens benadrukt dat ik bij vragen beslist niet moest schromen contact op te nemen. Kortom, ik heb het gevoel gehad heel serieus genomen te zijn.

Service
P. cOOLS (Zeist)
02/12/2014
8

Tot nu toe altijd correct

Verkoop
C.W. van Raaij (Utrecht)
12/11/2014
9

Door de goede ontvangst en de ongedwongen sfeer. Had in 2013 een Kia Céed bij hun gekocht maar deze bleek een hardnekkige storing te hebben. In goed overleg heb ik besloten, deze wagen in te ruilen voor een Toyota na een voorstel van de dealer, waarin ik mij kon vinden.

Verkoop
Anoniem
27/10/2014
9

klantvriendelijkheid

Service
Anoniem
21/10/2014
8

Er wordt goed gewerkt en tussentijdse panne komt zelden voor ondanks de leeftijd van 14 jaar.

Service
Anoniem
21/10/2014
10

Goede, transparante en vriendelijke service

Service
P. Giel (Huis ter Heide)
21/10/2014
7

Net en betrouwbaar personeel

Service
P.W.J. Clabbers (Driebergen)
21/10/2014
7

Correcte vriendelijke mensen waar ik vertrouwen in heb

Service
Siem Groot (Bunnik)
21/10/2014
9

goed, betrouwbaar en ter zake deskundig

Service
De heer D. de Boer (Bilthoven)
20/10/2014
9

Ik werd/word altijd correct en vriendelijk behandeld.

Service
Anoniem
16/10/2014
8

Weinig coulance voor wat betreft lekkage van Toyota Aygo.
Ik heb het te laat gezien, waardoor het euvel niet meer onder de fabrieksgarantie viel volgens de dealer.
Dat kan zo zijn, maar ik vind het evengoed niet netjes, omdat deze lekkage echt komt door een fabrieksfout.

Service
Mevr. Van den Heuvel (Bunnik)
16/10/2014
8

Je wordt netjes te woord gestaan dat wel, maar dat ik voor een leenauto, waarin ik heen en weer naar huis rij ongeveer 30 kilometer 3.72 euro moet betalen vind ik wel gek. Andere jaren was dat service, dat vindt ik niet klantvriendelijk. En voor de banden ( 2) meer moet betalen dan het vorig jaar. Ja dat kan ook nog. Maar ik had het magazijn gebeld en daar was de prijs ongeveer 5.-- per band goedkoper, ik heb na m,n belletje wel 5 procent meer korting gekregen. Maar ik ben het

Service
Anoniem
15/10/2014
7

De informatie is goed, reparatie en controle kan beter.

Service
Dhr. H. van Hasselt (Doorn)
15/10/2014
9

Mooie en zeer nette showroom en medewerkers die hun uiterste best doen om de client naar behoren behulpzaam te zijn en bovendien een correcte en nauwkeurige afhandeling van de gemaakte afspraken zowel op tijd als op financieel gebied.

Service
Anoniem
14/10/2014
8

ze werken prima

Service
Anoniem
14/10/2014
8

Service en klantvriendelijkheid

Verkoop
Mevrouw Verkaart (Soest)
14/10/2014
9

vanwege de betrokkenheid

Service
J.H.Boot (Driebergen)
02/10/2014
9

Wordt prettig en vriendelijk behandeld.Lekkere koffie en fijne wachtruimte.Niets te klagen.

Service
Anoniem
24/09/2014
0

Auto werd afgekeurd omdat er iets niet goed zou zijn. Dit ging op een dwingende toon. Na zelf op onderzoek te zijn gegaan bleek dat de auto hier helemaal niet op afgekeurd mocht worden!

Service
Mevr. Sophia van Iperen (Zeist )
24/09/2014
8

De vriendelijkheid en aandacht voor jou als persoon .

Service
Anoniem
19/09/2014
8

Ben tevreden over service, afhandeling werkzaamheden.

Service
Anoniem
19/09/2014
8

Komen de afspraken na en je wordt vriendelijk geholpen.

Service
Anoniem
19/09/2014
10

betrouwbaar,
vriendelijk,
nemen klant serieus en nemen uitgebreid de tijd (voor het beantwoorden van vragen die niet leiden tot extra inkomsten)

Service
A.noorthoorn van der kruijff (De bilt)
19/09/2014
8

Prima service.uiterst vriendelijkebehandeling.

Service
Tjeerd R. van Althuis (Soest)
19/09/2014
8

Goede service.

Service
Anoniem
10/09/2014
8

Vertrouwd met de garage, waar ik al jaren kom.

Service
R.den Heijer (Zeist)
10/09/2014
10

Zoals meerdere malen het is en het blijft uitstekend bij deze garage

Service
Anoniem
09/09/2014
8

Gewoon goed.

Service
Peter Davies (Utrecht)
09/09/2014
10

Uitstekende service en prettige sfeer

Service
W.C. Helsdingen (De Bilt)
09/09/2014
10

Zowel verkoop als werkplaats is (in ieder geval tot nu toe) prima!

Service
Anoniem
04/09/2014
9

Klantvriendelijk. Kundig en prettig personeel zowel wat betreft verkoop als ook receptie en werkplaats.

Service
Anoniem
03/09/2014
4

De klantvriendelijkheid van de receptie vind ik onvoldoende. Als je een afspraak maakt met de ene medewerker, is het nog maar de vraag of de ander ervan weet en zelfs: of hij het ermee eens is en hem wil uitvoeren. Verder heb ik een keer gehad dat een afspraak niet werd nagekomen, waarvan de consequenties door de receptiemedewerker volledig bij mij werden gelegd (hij kon er niks aan doen, want hij moest naar huis...). En in het algemeen vind ik sommige medewerkers erg onvriendelijk.

Service
Anoniem
02/09/2014
8

de wasserette was in onderhoud, dus de auto kon niet gewassen worden - dit werd correct uitgelegd, maar waarom de auto niet was uitgezogen is mij niet duidelijk gemaakt

Service
T.Willemsen (Zeist)
02/09/2014
9

jaren lange ervaring. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Correcte afhandeling.

Service
Rob Osewoudt (Zeist)
01/09/2014
10

Zonder uitzondering zijn alle medewerkers altijd zeer behulpzaam en correct. Alle vragen worden zonder meer beantwoord, resp. opgezocht. Kwaliteit van de garage heb ik altijd als uitstekend ervaren, nog nooit problemen met een Toyota ervaren, inmiddels 5e Prius.

Service
Anoniem
27/08/2014
9

Prima service, aardige medewerkers.

Service
Anoniem
27/08/2014
8

Vriendelijk en correct

Service
Anoniem
20/08/2014
8

ik ben erg tevreden over de dealer

Service
de heer J. van der Grift (Driebergen)
19/08/2014
9

de snelheid waarmee ik een afspraak voor reparatie kon maken; de snelheid waarmee de reparatie is uitgevoerd en de klantvriendelijkheid van de receptionist

Service
Dhr. H. van Baren (Zeist)
19/08/2014
9

Zeer prettig en vriendelijk te woord gestaan door balie- en werkplaatspersoneel (zowel telefonisch als ter plekke). Service voor zover ik kan beoordelen prima. Auto netjes, op tijd (gewassen) weer afgeleverd.

Verkoop
Anoniem
18/08/2014
10

Prima service, vriendelijke medewerkers. Duidelijkheid hoe lang ik moet wachten, of een andere auto meekrijg. Bij het wachten is er heerlijke koffie, chocomel enz. en tevens Wifi. Testen nieuwe auto erg uitgebreid - PRIMA !!!

Verkoop
Anoniem
13/08/2014
6

Aflevering niets bijzonders

Verkoop
Anoniem
13/08/2014
9

Goede service en zeer vriendelijk personeel

Service
Anoniem
12/08/2014
7

geen "check in" controle van de ingeleverde voertuig en onvoldoende communicatie

Verkoop
J.van Ruler (Zeist)
11/08/2014
9

Het is een prettig bedrijf met een uitstekende service en een huisvesting die vertrouwen uitstraalt.

Service
Luuk Gijsel (Soesterberg)
11/08/2014
9

goede service, vriendelijk en kundig persdoneel

Service
Anoniem
07/08/2014
8

Ik ben gewoon tevreden. Ik ben niet deskundig genoeg om details te beoordelen en op grond daarvan een hoger cijfer te geven.

Service
Anoniem
06/08/2014
8

Omdat er in het verleden tot driemaal toe behoorlijke minpuntjes waren wat betreft het afwerken van gedane arbeid.
Verder is de garantie en bijkomende problematiek door Toyota zeer tot tevredenheid opgelost

Service
Anoniem
05/08/2014
8

Alles is prima.

Service
Willem Velt (Huis ter Heide)
05/08/2014
10

Klantvriendelijkheid, vaktechnische kennis, servicegericht

Service
Mevr. Kerkhof (Zeist)
30/07/2014
8

ik ben vertrouwd met de garage , of te wel ik heb geen vergelijk !!

Verkoop
Anoniem
24/07/2014
8

zorgvuldig werken van garage medewerkers is erg belanrijk

Verkoop
Anoniem
24/07/2014
9

klantvriendelijk / behulpzaam

Service
P den Bode (Bilthoven)
24/07/2014
7

Vooral de teleurstellende ervaring met de update van het navigatiesysteem heeft een hoger cijfer in de weg gestaan in dit geval

Service
C Snel (Odijk)
22/07/2014
8

Tevreden over behandeling

Verkoop
L M louman (zeist)
21/07/2014
9

vertrouwen in de klan, correct, altijd behulpzaam.

Service
L.van Dijk (Zeist)
17/07/2014
9

Betrouwbaar, voorkomend, vakmensen

Service
Dhr. E.P. van Leeuwen (Maarn)
10/07/2014
10

Ieder is zeer behulpzaam, er wordt meegedacht, Als er tijdens het werk iets wordt gevonden wat niet voorzien was wordt contact opgenomen en is er overleg! Auto komt altijd schoon terug.

Service
Anoniem
09/07/2014
8

Normaal

Service
Amelie van Oudbroekhuizen Mevr. (Zeist)
08/07/2014
5

Wat onder garantie behoort te vallen werd niet door de dealer vergoed!!!

Service
Anoniem
08/07/2014
8

Een andere auto tijdelijk ter beschikking stellen vanwege de afstand tot mijn woonadres.

Service
Anoniem
08/07/2014
8

Prima service. Afspraak is afspraak. Vriendelijk personeel. Geen 10 omdat ik het onderhoud best wel prijzig vind.

Service
Joep Mens (Zeist)
08/07/2014
10

Prima service, betrouwbaar, nette garage.

Verkoop
sietske van der Linden (Zeist)
08/07/2014
10

Deze dealer denkt Zelfs voor mij..top w
Ervaring

Service
Anoniem
07/07/2014
8

Bij ATS in Zeist is men klantvriendelijk.
Er word goede en duidelijke service geboden. Ook met het oog op de toekomst.
Een duidelijke en overzichtelijke beraming van de te verwachten kosten.

Verkoop
Dhr.R.E.Kamp (Bilthoven)
07/07/2014
9

Prettige behandeling en snelle levering

Verkoop
Anoniem
01/07/2014
10

vriendelijke en prima afhandeling

Service
Anoniem
26/06/2014
8

Goede service, goede sfeer, klantvriendelijkheid.

Service
Anoniem
26/06/2014
8

eigenlijk spreek ik de dealer nooit, behalve bij de aankoop van mijn auto en toen was ik tevreden

Verkoop
Anoniem
26/06/2014
9

klantvriendelijkheid/ uitstekende service, ook al komt je diverse malen "binnen waaien" voor uitleg o.i.d.

Service
Anoniem
26/06/2014
8

Men kent mij hier, en mijn auto en dat is prettig.

Service
Hans Wouterloot (Maartensdijk)
26/06/2014
10

Klantvriendelijk, netjes, staan voor hun product, geven duidelijke en terzake kundige informatie, super netjes bedrijfspand, positieve (niet vervelend opdringerige) uitstraling, aandacht voor de klant in positieve zin.

Verkoop
Lin (Driebergen-R)
26/06/2014
8

klantvriendelijk en vakbekwaam

Service
Manuel Donath (Houten)
26/06/2014
10

Goede service. Kennen de klanten en zijn altijd behulpzaam. Nette omgeving, ziet er allemaal spik en span uit. De reparaties worden goed uitgevoerd en er is goed overleg.

Verkoop
R.van Santen (Eekhoornlaan 10 Den Dolder)
26/06/2014
10

we hebben zo'n 12 jaar probleemloos een toyota-auto -gekocht en in onderhoud bij ATS Zeist- naar volle tevredenheid gereden!

Service
Anoniem
13/06/2014
6

Fout bij de aansluiting koelvloeistofsysteem waardoor er vier liter koelvloeistof weggelekt is en de motor in het rood liep.

Service
Anja v. Oudheusden (Baarn)
11/06/2014
10

Bij ATS Zeist ben ik een klant, geen kenteken. Voor extra dingen bij de servicebeurt wordt er contact met mij opgenomen voor akkoord, zelfs als het gaat om een ruitenwisser!

Service
Anoniem
11/06/2014
7

Klantgericht, plezierige sfeer

Service
Anoniem
11/06/2014
10

Zeer persoonlijke en klantvriendelijke benadering

Service
H.M. Veenendaal (Arnhem)
11/06/2014
8

betrouwbare en klantgerichte dealer

Service
Anoniem
10/06/2014
8

Geheel tevreden

Service
Anoniem
05/06/2014
8

Tevreden over de service, dienstverlening, de locatie van de garage en mogelijkheid bieden tot leenauto.

Service
Karyeli (Den Haag)
04/06/2014
8

Tot nu toe altijd snel geholpen, ook als de receptie druk/bezet is dan springen de verkopers erbij.

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.